solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir'in Spor Kursları 18 Bin Mersin'liyi Ağırladı

Büyükşehir'in Spor Kursları 18 Bin Mersin'liyi Ağırladı

Büyükşehir'in Spor Kursları 18 Bin Mersin'liyi Ağırladı
  • 12 Haziran 2018, Salı 0:00

Haydi çocuklar yaz kampna

Okullarn tatil olmas ile birlikte yaz tatilini sportif faaliyetlerle deerlendirmek isteyen gençlere Mersin Büyükehir Belediyesi’nin düzenledii spor kurslar kaplarn açt. 13 brann yer ald ve örencilerin ilgi alanlarna göre katlm gösterebilecei spor kurslarna kaytlar balad.

2017-2018 yl eitim-öretim döneminin sona ermesi ve  okullarn kapanmasyla birlikte spor kurslar kaplarn Mersinliler için açt. Her yl olduu gibi bu yaz döneminde de Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan, çocuklarn yaz dönemini spor yaparak deerlendirmeleri adna balatlan yaz kurslarnda yüzmeden voleybola, atclktan boksa, tekvandodan güree kadar 13 sportif branta yaz okullarnda uzman eitmenler tarafndan kurslar verilecek.

4 ylda 18 bin Mersinli katld

Mersin Büyükehir Belediyesi gençlere ve her yatan Mersinliye yönelik düzenledii spor kurslar ile yaz aylarnn dolu dolu geçmesini salyor. 2015 ylndan bu yana yaklak 18 bin kiinin katlm gösterip, sertifika ald spor kurslar bu yl da Mersinlilerden youn ilgi görüyor.

Yaz tatilinde engelsiz bireylerin yan sra özel bireylerin spor okullarna katlmlarna yönelikte çalmalar da tamamland. Farkl engel gruplarnda tenisten yüzmeye, atclktan hentbola kadar 13 ayr branta ücretsiz kurslar verilecek. Mersin Büyükehir Belediyesi kadrosunda görevli antrenörler, engelli bireylere yönelik açlacak kurslarda eitim vermeye hazr hale geldiler. 

 

Yediden yetmie herkese kurs

 

Her yatan Mersinli için kurslarn bulunduu spor kurslarnda hentbol kursuna 11-20 ya aras, tenis kursuna 6-80 ya aras, güre kursuna 11-15 ya aras, basketbol kursuna 7-16 ya aras, yüzme kursuna 6-70 ya aras, jimnastik kursuna 4-9 ya aras, su topu kursuna 8-35 ya aras, okçuluk kursuna 9-14 ya aras, futbol kursuna 7-14 ya aras, voleybol kursuna 8-15 ya aras, tekvando kursuna 7-16 ya aras, boks kursuna 13-20 ya aras ve atclk kursuna 12-16 ya aras bireyler katlabilecek.

Vatandalar, büyük çounluunun ücretsiz olduu kurslarda ilginin youn olduu yüzme kursundan 100 TL, voleybol ve boks kursundan 50 TL karlnda faydalanabilecekler.

Ücretsiz kurslara kayt yaptrmak isteyenler kimlik fotokopisi ve fotoraf ile, ücretli kurslara kayt yaptrmak isteyenler ise kurs ücretini ödediine dair Ziraat Bankas’ndan alnan dekont, kimlik fotokopisi ve fotoraf ile Mersin Büyükehir Belediyesi Spor Tesislerinde kayt yaptrabilecekler. Kurslarla ilgili ayrntl bilgi almak isteyenler 0324 533 21 42 numaral telefondan ulaarak bilgi alabilir.  

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık