BÜYÜKŞEHİR'DEN ÜCRETSİZ SPOR KURSLARI

Sporun ve sporcunun gelişimi adına hizmet ve yatırımlarına aralıksız devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş halkının spor yapabilmeleri için ücretsiz spor kurslarını başlatıyor.

BÜYÜKŞEHİR'DEN ÜCRETSİZ SPOR KURSLARI
  • 31 Ağustos 2018, Cuma 0:00

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yaz spor okullarının sona ermesinin ardından halka yönelik başlatılan ücretsiz spor kurslarına kayıtlar başlarken, eğitimler 4 Eylül 2018 Salı günü başlayacak.

Özellikle 20 yaş üzeri insanların faydalanabileceği spor kursları Orman Dairesi Spor Salonu, Necip Fazıl Spor Salonu, Belediye Spor Tesisleri gibi yerlerde verilecek.

Kahramanmaraş Halkının spor yapabilmesi adına başlatılan kurslarda ayrıca bayanlara ve ev hanımlarına yönelik özel kurslar da düzenleniyor.

20 yaş üzerin insanlara yönelik düzenlenecek olan Spor kursları; Voleybol, Basketbol, Futbol, Hentbol, Badminton, Tenis, Güreş, Rafting, Karate, Kickboks, yüzme, aerobik, step, pilates ve fitness gibi dallarda gerçekleştirilecek.

Bu spor kurslarına katılmak isteyenler Sağlık Raporu, Kimlik Fotokopisi ve 1 adet resimle Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri’ne müracaat edebilirler.

20 Yaş üzeri insanlara yönelik verilecek olan bu kurslar Belediye Spor Tesislerinde, Orman Dairesi Spor Salonu, Necip Fazıl Spor Salonu gerçekleştirilecek.

Öte yandan bayanlara yönelik olarak Osman Sayın Spor Salonu’nda Aerobik, step, pilates ve fitness dallarında 50 TL ücret karşılığında verilecek olan kurslar Pazartesi, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri gerçekleştirilecek.

Bu spor kurslarına katılmak isteyenler 0344 235 25 14 nolu telefondan bilgi alabilirler.