solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir İle Yeni Nesil Spor

Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. yeni neslin sporu yaşam kültürü haline getirmesi için gayret gösteriyor.

Büyükşehir İle Yeni Nesil Spor
  • 05 Eylül 2018, Çarşamba 0:00
Büyükşehir Belediyesi, çocukların ve gençlerin bedenen ve zihnen daha sağlıklı olması için sporu her alanda yaygınlaştırmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Spor A.Ş. bünyesinde yapılan farklı projelerle bu yıl spor yapan çocukların ve gençlerin sayısının 90 bine ulaştığını açıkladı.  
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, çocuklara ve gençlere yönelik sportif faaliyetlerde Türkiye’nin en etkin belediyesi olduklarını belirtti. Bu etkinliğin rakamlara da yansıdığını vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, “İnsana yatırımı ve en başta geleceğimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize yatırımı önemsiyoruz. Bu anlamda çocuklarımızı sanal alemden çıkararak onlara gerçek alemde alternatifler sunmaya çalışıyoruz. Spor okulları, kayak okulu, ‘Okullar Sporla Dolsun’ etkinliği, ‘Spora Minik Adımlar’ projesi ve ‘Spor A.Ş. Bizim Mahallede’ etkinlikleri ile her çocuğumuza ulaşmaya, her çocuğumuzun sporu bir yaşam kültürü haline getirmesini sağlamaya gayret gösterdik. Ailelerimizin de desteği ile çok önemli rakamlara ulaştık. Tüm bu projelerimizle bu yıl 89 bin 727 çocuğumuzun spor yapmasını sağladık. Bu rakamlar Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin sportif anlamda Türkiye’nin en etkin belediyesi olduğunun da göstergesi” dedi.  
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, pek çok spor dalında altyapı gibi hizmet verdiklerini de vurgulayarak, spor okulları ve diğer etkinliklerde başarılı olduğu görülen çocukların Spor A.Ş. bünyesindeki kulüplere alınarak müsabık sporcu olarak yetiştirildiğini de sözlerine ekledi.   

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık