solyanreklam
sagreklam

BORDOSPOR’DAN BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

BORDOSPOR’DAN BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

BORDOSPOR’DAN BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET
  • 25 Şubat 2015, Çarşamba 0:00

BORDOSPOR’DAN BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

Birinci Amatör Küme 3’üncü Grupta  yoluna namağlup devam eden Bordospor Kulübü, son maçı öncesinde Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret ederek destek istedi.

Bordospor Kulüp Başkanı Enver Üçüncü, Onursal Başkan Masar Üçüncü, Genel Kaptan Adem Üçüncü, Antrenörler Cemal Kaya, Ahmet Özmez ve futbolcular ile birlikte Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. Kulüp Başkanı Enver Üçüncü, Birinci Amatör Küme 3’üncü Grupta  yollarına namağlup devam etiklerini,  son maçı da almaları halinde Süper Amatör Lig’e yükseleceklerini ifade etti. Üçüncü, Başkan Hayri Türkyılmaz’ın spora ve sporcuya verdiği önemi bildiklerini belirterek, “Başkanımız her zaman bize destek oldu. Biz de takım olarak Mudanyalılara namağlup şampiyonluk sevincini yaşatmakt istiyoruz. Son bir maçımız kaldı, bunu da inşallah alacağız ve bir üst lige yükselerek sevincimizi ikiye katlayacağız” dedi.

“SPORA ve SPORCUYA HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ!”

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz da, spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını, bundan sonra da bu desteğin artarak devam edeceğini vurguladı. Başkan Türkyılmaz, “Bir işi severek yaparsanız, başarı kaçınılmazdır. Mudanyalı sporcu gençlerimiz de, sporu severek yapıyorlar. Bizim görevimiz de gençlerimize her zaman destek olmaktır” dedi. Bordospor Kulübü’nün namağlup başarısından dolayı büyük gurur duyduğunu da dile getiren Türkyılmaz, “ İnşallah son maçı da alarak bir üst lige yükseldiklerinde, bu gururu hep birlikte büyük bir coşkuyla paylaşacağız” diye konuştu.
Bordospor Kulübü’nün fiziki koşullarının iyileştirilmesi için belediye olarak çalışma yürüttüklerini de hatırlatan Başkan Hayri Türkyılmaz, spora her zaman destek olacaklarını vurguladı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık