solyanreklam
sagreklam

Bisiklet Turunun Başkent Etabı Tamamlandı

İstanbul’dan Niğde’ye pedal çeviren bisikletliler 195 kilometre ile turun 3’üncü gününü tamamlayarak geceyi Ankara'da geçirdi....

Bisiklet Turunun Başkent Etabı Tamamlandı
  • 12 Temmuz 2018, Perşembe 16:09
Bisiklet Turunun Başkent Etabı Tamamlandı

İstanbul’dan Niğde’ye pedal çeviren bisikletliler 195 kilometre ile turun 3’üncü gününü tamamlayarak geceyi Ankara'da geçirdi.

15 Temmuz’un simge ismi Ömer Halisdemir için düzenlenen bisiklet turunun 3’üncü etabı tamamlandı. Bisikletlileri Ankara’da İstanbul 3. Bölge AK Parti Milletvekili Halis Dalkılıç karşıladı. Gazi Türkiye Büyük Millet Meclisi önünde vatan toprağını teslim alan bisikletliler bir sonraki etap olan Aksaray için yola çıktı. Bisikletliler Aksaray’dan da alacağı vatan toprağını Niğde’ye Ömer Halisdemir’in ailesine teslim edecek. Aile 5 şehirden alınan toprağı törenle Şehit Ömer Halisdemir’in kabrine dökecek.

“Emeği geçen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum”

Ankara’da Gazi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin önünde bisikletlileri karşılayan İstanbul 3. Bölge AK Parti Milletvekili Halis Dalkılıç: “15 Temmuz'un kaderini değiştiren kahramanımız Ömer Halisdemir için bisikletli arkadaşlarımız pedal çeviriyorlar. Gerçekten takdire şayan bir çalışma. Arnavutköy Belediye Başkanımız Haşim Bey'i ve emeği geçen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Sporcu arkadaşları tebrik ediyorum” dedi.

“Allah birlik beraberliğimizi bozmasın”

15 Temmuz gecesinin unutulmaması gerektiğini vurgulayan Dalkılıç: “15 Temmuz'un arifesindeyiz. O karanlık geceyi hiç unutmamamız, unutturmamamız, sürekli canlı tutmamız gerekiyor. Milletimizin kaderini negatif değiştirmek isteyenlere millet olmanın ne olduğunu tüm insanlığın hafızasına, ülkemizin hafızasına, milletimizin hafızasına bir kez daha not düşüyoruz. Bu nedenle sporcu arkadaşlarımız pedalları hiç durman çevirecekler hedeflerine ulaşacaklar. Bu aziz milletin vatanına sevdasını tüm dünya gördü.  Ömer Halisdemir’e Allah rahmet etsin. Birlik beraberliğimizi, bu ülkenin huzurunu Allah bozmasın” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık