Beşiktaş Belediyesi Contemporary İstanbul’da!

Beşiktaş Belediyesi, sanat koleksiyonunda yer alan değerli eserlerle Contemporary İstanbul...

Beşiktaş Belediyesi Contemporary İstanbul’da!
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:49

14-17 Eylül 2017 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda 12. kez gerçekleşecek olan Contemporary Istanbul, bölge galerilerinin yanı sıra Avrupa, Amerika ve Asya’nın en önemli galerilerini, sanatçılarını ve koleksiyonerlerini de bir araya getirerek İstanbul’u geniş bir sanat izleyicisi kitlesinin odak noktası yapacak.

Bölgesel karakterinden aldığı güçle Orta Doğu, Balkanlar, Kafkasya ve Doğu Akdeniz ülkeleri ile beraber Avrupa ve Amerika'ya uzanan Contemporary Istanbul, tüm dünyaya hitap eden bir çağdaş sanat fuarı konumunda yer alıyor.

Beşiktaş Belediyesi de açmayı planladığı “Çağdaş Sanat Müzesi” için sanat koleksiyonuna eklediği değerli eserlerin bir kısmıyla Contemporary İstanbul’da yer alıyor;

Sanatçı: Ahmet Güneştekin
Abdala Veda
Tuval Üzeri Yağlı Boya

Sanatçı: Bedri Baykam
Hangi Atatürk? (edisyon 2/3)
4D Çalışma

Sanatçı: Bubi
Şekilli Serisi 113
Karışık Teknik
2010

Sanatçı: Devrim Erbil
Beşiktaş Serisi I
Tuval Üzeri Karışık Teknik

Sanatçı: Emel Karakozak
Budding XIII e.1/5
Fotoğraf / C-Print ve Diasec Mount

Sanatçı: Tomur Atagök
Savaşma Koru
Metal Üzeri Karışık Teknik
2010

14-17 Eylül tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda yer alan Contemporary İstanbul’u ve Beşiktaş Belediyesi Sanat Koleksiyonundan bazı eserlerin yer aldığı sergi alanımızı ziyaret edebilirsiniz.

www.contemporaryistanbul.com/iletisim