solyanreklam
sagreklam

Başkan Zihni Şahin Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin Ankara’da ziyaretlerde bulundu. Başkan Zihni Şahin ziyaretleri Kapsamında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan yardımcısı Mithat Cansız ve Enerji Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in başdanışmanı Sevda Güner’i ziyaret etti. Başkan Zihni Şahin daha sonra Samsun’un hemşehrisi olan Emniyet Genel Müdürü ve Celal Uzunkaya’yıziyaret etti.

Başkan Zihni Şahin Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu
  • 10 Ağustos 2018, Cuma 9:46
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Samsunumuz için her yerde olacağız. Samsunumuzu her yerde temsil edeceğiz. Çok değerliEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakan yardımcımız ve bakan başdanışmanımız ile Emniyet GenelMüdürümüz Celal Uzunkaya’yı ziyaret ettik. Öncelikle gösterdikleri yakın ilgi vemisafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum. Samsunumuza sevgilerini ortayakoymalarında büyük memnuniyet ve onur duydum. ” Dedi.

MİLLİLİK VE YERLİLİK, BAĞIMSIZLIKTIR

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin millilik ve yerlilik konusu da ise önemliaçıklamalar yaptı. Başkan Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ Cumhurbaşkanımızve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sürekli olarak millilik ve yerlilik konusunavurgu yapmaktadır. Başta sanayi, teknoloji, enerji, sağlık olmak üzere kısacası her alandamillilik ve yerlilik kavramının önemini ortaya koymaktadır. Buna sahip çıkmak, bu yoldailerlemek ve gereğini yapmak hepimiz için milli bir görevdir. Çünkü bağımsız olmakistiyorsanız, “yerliliği ve milliliği” her alanda hayata geçirmek zorundasınız. Türkiye’nin siyasitarihi de aslında yerli ve milli olanlar ile kendi ülkesine ve milletine yabancılaşmış olanlarınmücadelesiyle geçmiştir. Burada kriter bellidir; kazanmak için her yolu mubah gören işbirlikçianlayış milli olamaz. Biz Samsun’da yapacağımız her yatırım ve hizmette bu yolu takip edeceğiz.” Dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık