solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, KILIÇDAROĞLU İLE ANKARA’DA BULUŞTU

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, KILIÇDAROĞLU İLE ANKARA’DA BULUŞTU

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, KILIÇDAROĞLU İLE ANKARA’DA BULUŞTU
  • 02 Mart 2017, Perşembe 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Gündeme ilişkin konuların değerlendirildiği ziyarette Türkyılmaz, çeşitli bilgilendirmelerde bulundu.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ankara CHP Genel Merkezi’nde ziyaret etti. Yoğun çalışma temposunda kendisine özel olarak zaman ayıran Kılıçdaroğlu’na, 2016 yılında gerçekleştirilen çalışmalar ile 2017 yılında planlanan proje ve çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Sonar ve Metropoll anket şirketlerinin Mudanya’da gerçekleştirdiği anket sonuçlarını da Kılıçdaroğlu ile paylaşan Türkyılmaz, Mudanya ve Türkiye gündemini meşgul eden siyasi olayları da ziyaretinde ele aldı.
KILIÇDAROĞLU TAKDİRLERİNİ İLETTİ
Başkan Türkyılmaz’a yaptığı sunum ve başarılı çalışmalarından dolayı takdir ve memnuniyetini ileten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mudanya Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini de dile getirdi. Mudanya’nın kendisi için önemli bir ilçe olduğunu ve gerçekleşecek çalışmalara her zaman destek olacaklarının da altını çizen Kılıçdaroğlu, başkan Türkyılmaz nezdinde Mudanya Belediyesi çalışanlarına başarılar dilerken, Mudanyalılara da selamlarını gönderdi.
Türkyılmaz Kılıçdaroğlu ziyaretinin ardından, Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba, Zeynep Altıok Akatlı ve Erdal Aksünger ile görüşerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.          

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık