Başkan Hasan Can, AK Parti Adem Yavuz Eski Mahalle Başkanı Mustafa Gülnar’a Taziye Ziyaretinde Bulundu

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti Adem Yavuz Eski Mahalle Başkanı Mustafa Gülnar’a babasının vefatı nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu.

• 20 Eylül 2018, Perşembe 0:00

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, bir dönem  AK Parti Adem Yavuz Eski Mahalle Başkanı Mustafa Gülnar’a, babasının vefatı nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri bulundu. Davut Dede Camii’nde gerçekleşen taziye ziyaretinde Başkan Hasan Can, merhuma Allah’tan rahmet ve yakınlarına sabırlar diledi.