BAŞKAN ÇAĞLAYAN ORHANGAZİ BELEDİYESPOR ANTRENMANINI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ÇAĞLAYAN ORHANGAZİ BELEDİYESPOR ANTRENMANINI ZİYARET ETTİ
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 0:00

Yen isezon hazırlıklarını Gökmen Yıldıran Tesislerinde sürdüren Orhangazi Belediyespor’un antrenmanını ziyaret eden Belediye Başkanı Neşet Çağlayan futbolculara da moral verdi. Bal ligi temsilcimiz Orhangazi Belediyespor’un akşam antrenmanını ziyaret eden Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, teknik direktör Gökhan Çelebi ve futbolcularla bir araya geldi. Antrenman öncesi futbolculara da hitap eden belediye Başkanı Neşet Çağlayan, sağlam karakterli ve iyi bir kadro oluşturulduğunu belirterek, sizler üzerinize düşeni yapacaksınız, bizler de üzerimize düşeni yapacağız dedi. Çağlayan futbolculara yönelik, sizlere güveniyoruz. Bu sezon takımımızı olması gereken yere taşıyacağınıza da inanıyorum diye konuşarak, iyi bir takım olmak takımdaşlıktan, iyi arkadaşlıklardan geçiyor. Bunun da burada şu anda sağlandığını görmek bizi ziyadesiyle sevindiriyor dedi. Kulüp başkanı Recep Alemdar’ın da hazır bulunduğu ziyarette belediye başkanı Neşet Çağlayan, futbolcu ve teknik heyete baklava ikram ettikten sonra antrenmanı izledi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız