“BARIŞIN VE KARDEŞLİĞİN BAŞKENTİ MUDANYA’YA” ERDEK ZİYARETİ!

• 03 Ağustos 2015, Pazartesi 0:00

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Erdek Belediyesi CHP Meclis Üyesi Nimet Kalafat, Erdek Belediyesi Özel Kalem Müdürü Erdal Yaver ve Erdek Belediyesi Tarımsal Hizmetler Şefi Hatice Bulut, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Hayri Türkyılmaz, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ve beraberindeki heyeti, “Dünya Barış Şehri, Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya”da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Ziyarette, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, belediye hizmetleri ve projelerle ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulunarak, bu işbirliğinin sürdürülmesi için sık sık bir araya gelmeyi planladıklarını ifade ettiler. Başkan Hayri Türkyılmaz, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı’ya, mütareke binası fincan ve çeşitli hediyeler verdi. Ziyarette, Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ay, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülşen Dağlı, Kültür Danışmanı Şebnem Nural, Mudanya Kent Konseyi Genel Sekreteri Okun Yağcı da hazır bulundu.