6. İstanbul Uluslararası Dans Festivali!

6. İstanbul Uluslararası Dans Festivali, Beşiktaş’ta düzenlenen kortej yürüyüşü ile başlad...

6. İstanbul Uluslararası Dans Festivali!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 14:09

Beşiktaş, 6. İstanbul Uluslararası Dans Festivali ile rengarenk olacak!

Beşiktaş Belediyesi, bu yıl “Barış ve Dostluk İçin Dans Et” sloganıyla 6'ncısı düzenlenen İstanbul Uluslararası Dans Festivali kapsamında dev bir kortej yürüyüşü düzenledi. Korteje katılan dansçılar ve vatandaşlar dans ederek Beşiktaş sokaklarını renklendirdi.

Uluslararası dansçıların yanı sıra 81 ilimizden gelen dansçılar, bandolar eşliğinde Beşiktaş Meydan’ından Köyiçine’ne doğru yürüdü. Yürüyüş, Kartal Heykeli önünde sona erdi. Daha sonra dansçılar burada coşkuyla hünerlerini sergiledi.

Etkinliğe Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve Türkiye Dans Sporları Federasyonu Başkanı Tolga Han Çinkitaş da katıldı. Başkan Hazinedar, dansçılara keyifle eşlik etti. Başkan, bu etkinliğin Beşiktaş'ta gerçekleşmesinden son derece mutlu olduğunu ve dansın birleştirici gücüne inandığını ifade etti.