solyanreklam
sagreklam

3 BİN 455 GENÇ YAZ TATİLİNİN KEYFİNİ YAZ SPOR OKULLARINDA ÇIKARIYOR

3 BİN 455 GENÇ YAZ TATİLİNİN KEYFİNİ YAZ SPOR OKULLARINDA ÇIKARIYOR

3 BİN 455 GENÇ YAZ TATİLİNİN KEYFİNİ YAZ SPOR OKULLARINDA ÇIKARIYOR
  • 29 Temmuz 2018, Pazar 8:37

Ataşehir Belediyesi, bu yıl da açtığı ücretsiz Yaz Spor Okulları’nda futboldan basketbola, yüzmeden tenise, tekvandodan jimnastiğe kadar farklı branşlarda 3 bin 455 çocuğa spor yapma imkânı sunuyor.

Ataşehirli çocuklar yaz tatillerini sporla birlikte geçirirken hem eğleniyor hem de öğreniyor. Ataşehir Belediyesi’nin hazırladığı Yaz Spor Okulları çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı, sosyalleşmelerine de imkan sağlıyor.

Her yıl yüzlerce çocuğun ücretsiz olarak yararlandığı Yaz Spor Okullarında; futbol, basketbol, voleybol, jimnastik, tekvando, kick boks, tenis ve yüzme olmak üzere 8 ayrı braşta eğitimler alan 5-13 yaş arası çocuklar, yaz tatilinin keyfini çıkarıyor.

Okulların tatil olmasıyla öğrencilerin boş vakitlerini spor yaparak değerlendirmeleri ve sporla iç içe yaşama alışkanlığı kazanmaları için Yaz Spor Okullarında, profesyonel eğitmenler eşliğinde ücretsiz spor yapma imkânı sunuluyor.

Çocuklarda spor sevgisi ve alışkanlığı kazandıran Yaz Spor Okulları sayesinde ilçe çapında genç sporcular yetişmesine katkı sağlanması amaçlanıyor.

Tüm branşlarda 3 bin 455 çocuğun katıldığı Ataşehir Belediyesi Yaz Spor Okullarına kaydını yaptıran çocuklara; tişört, şort ve çoraptan oluşan spor seti hediye edildi.

Ataşehir’de ikamet eden çocukların yararlandığı Yaz Spor Okulları 17 Ağustos'ta sona erecek.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık