solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir'den 'Mor Bayrak' uygulaması

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı kadın istihdamına dikkat çekmek amacıyla ‘Mor Bayrak’ bayrak uygulaması başlattı.

Büyükşehir'den 'Mor Bayrak' uygulaması
  • 14 Aralık 2018, Cuma 12:10

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı kadın istihdamına dikkat çekmek amacıyla ‘Mor Bayrak’ bayrak uygulaması başlattı.

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı kentte kadın istihdamına dikkat çekmek için ‘Mor Bayrak’ bayrak uygulaması başlattı. Kayapınar ilçesinde turizm alanında faaliyet yürüten ağırlıklı olarak kadın çalışanları istihdam etmesi sebebiyle Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’nın eşi Hanımefendi Lütfiye Atilla, işyerine ‘Mor Bayrak’ takdim etti.

Kayapınar Diclekent Mahallesi’nde ticari anlamda faaliyet yürüten işyerini ziyaret eden Hanımefendi Atilla ile Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı personelleri işletme sahibi tarafından karşılandı. İşletme sahibi ile bir süre sohbet eden Hanımefendi Atilla, Büyükşehir Belediyesi’nin kadın istihdamına yönelik çalışmalarını anlattı. İşyerinin kadın istihdamına verdiği destekten dolayı işletmeciye teşekkür eden Hanımefendi Atilla, yeni uygulama ile kadın istihdamında farkındalık oluşturmak istediklerini belirtti.

İşyeri işletmecisi ve kadın çalışanlar yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin, kentte kadın ile diğer alanlarda yürüttüğü çalışmaları yakından takip ettiklerini ve olumlu bulduklarını dile getirdiler.

Hanımefendi Atilla’dan ADEM’e ziyaret

Hanımefendi Atilla, daha sonra Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı personelleriyle birlikte Bağlar ilçesinde yer alan Fatih Aile Destek Merkezi’ni ziyaret etti. Merkezde eğitim gören kursiyerlerle bir araya gelen Hanımefendi Atilla, çalışmalar hakkında bilgi aldı, kursiyerlerin ürettiği ürünleri inceledi. Hanımefendi Atilla, Destek Merkezinde bulunan ve kursiyerlerin çocuklarının faydalandığı oyun odasında öğrencilerle yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler dağıttı.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık