solyanreklam
sagreklam

Anaokulu öğrencileri mutfağa giriyor

“Ne yesek ne içsek sağlıklı büyüsek” projesinde resmi imzalar atıldı

Anaokulu öğrencileri mutfağa giriyor
  • 08 Aralık 2017, Cuma 13:05

3-6 yaş grubu çocuklarda obeziteyle mücadele edilmesi amacıyla Bolu Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Bolu Bağışçılar Vakfı Anaokulu, iş birliğine giderek önemli bir projeyi hayata geçirdiler.

Bolu Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Bolu Bağışçılar Vakfı Anaokulu işbirliğinde hayata geçen “Ne yesek ne içsek sağlıklı büyüsek” projesi protokolü imzalandı. Bolu Bağışçılar Vakfı Anaokulunda bir araya gelen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Öztürk ve Okul Müdürü Ceyda Ceren Eraktaş, 3-6 yaş grubu çocuklarda obeziteyle mücadele edilmesi amacıyla hayata geçirilen projeyi resmiyete döken imzaları attılar. Gerçekleşen protokol töreninde Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğu da hazır bulundu.

Minik öğrenciler 2’şer kez mutfağa girecek

İmzalanan “Ne yesek ne içsek sağlıklı büyüsek” projesi protokolü gereği; Bolu Belediyesi Mayıs ayına kadar aşçılık kursu mutfağının kapılarını Bağışçılar Vakfı Anaokulu öğrencilerine açacak. Minik öğrenciler 2’şer kez mutfağa girerek kendileri için sağlıklı menüler hazırlayacaklar ve sağlıklı beslenmenin püf noktalarını öğrenecekler.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık