Fulya Sanat Sizler İçin Yenileniyor!

Beşiktaş Belediyesi, yeni sezonda misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için Fulya Sanat'...

Fulya Sanat Sizler İçin Yenileniyor!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Fulya Sanat Yeni Sezona Hazırlanıyor!

Beşiktaş Belediyesi, yeni sezonda misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için Fulya Sanat’taki yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Seyirci girişi için yaya yolu genişletilerek yeniden düzenlenmesi, Fulya Sanat Merkezi ile binadaki iş merkezi arasındaki kapı değiştirilerek, yangın çıkış kapısı konulması çalışmaları sona ererken, misafirlerimizin otoparktan kolaylıkla yararlanmalarını sağlayacak olan asansör projesi de Ekim ayı başlarında tamamlanacak.

Selenium AVM bünyesinde yer alan 1200 araç kapasiteli otopark, yapılan asansör projesi ile misafirlerimizi ücretsiz olarak ağırlayabilecek ve zahmetsiz bir şekilde Fulya Sanat’a erişimlerini sağlayacak.

Geçtiğimiz günlerde Fulya Sanat'taki yenileme çalışmalarını inceleyen Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, "Beşiktaş Belediyesi olarak sanata her zaman destek olacağız. Bütün kültür merkezlerimizde iç-dış yenileme çalışmaları gerçekleştiriyoruz" dedi.