Dünya Hayvanları Koruma Günü Kutlu Olsun!

Beşiktaş Belediyesi, 2 Ekim Pazar günü Sanatçılar Parkı'nda Dünya Hayvanları Koruma Günü e...

Dünya Hayvanları Koruma Günü Kutlu Olsun!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Beşiktaş Belediyesi, Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında eğlenceli bir etkinlik düzenledi. Hayvanseverlerin buluşma noktası ise Etiler Sanatçılar Parkı oldu.

Bu özel günde hayvan dostları, veteriner hekimler, hayvan sağlığı konusunda faaliyet gösteren kuruluşlar ve STK temsilcileri bir araya geldi. Sanatçılar Parkı’ndaki etkinlik alanında eğlenceli yarışmalar ve gösteriler yapıldı. Hayvan dostları, köpekleriyle frizbi oynadı, yumurta yarışmasına katıldı ve doyasıya eğlendiler.

Etkinliğin en eğlenceli anları ise “Köpek Güzellik ve Yetenek Yarışması” sırasında yaşandı. 25 sevimli köpek sahipleriyle birlikte jüri önünde hünerlerini sergiledi. Kazananlar; "Cımbız" ve sahibi Nilgün Sayar, "Shot" ve sahibi Tuana Çağlı, "Arwen" ve sahibi Emre Ekin oldu.

Etkinlikte “Pet Eğitimi” kursiyerlerimize sertifikaları verildi. Hayvan dostlarına da mama ve promosyon ürünler hediye edildi. Etkinlik, katılımcıların çektirdiği toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.