solyanreklam
sagreklam

Beşiktaş'ta Cumhuriyet Gecesi!

Beşiktaş Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutladı...

Beşiktaş'ta Cumhuriyet Gecesi!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Beşiktaş Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı bu yıl da yoğun bir etkinlik programıyla, coşkuyla kutladı…

Cumhuriyetimizin 93. yılı kutlamaları kapsamında İstanbulluların buluşma noktası yine Beşiktaş oldu. Kutlamalar, Saat 19.30’da Balmumcu’dan Fener Alayı ile başladı. Vatandaşlar, ellerinde taşıdıkları bayraklar ve meşaleler ile marşlar eşliğinde Barbaros Meydanı’na doğru yürüdü. 



7 Sanatçı Konser Verdi!

Yürüyüşün sona ermesi ardından Barbaros Meydanı’nı dolduran binlerce insan, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu keyifli bir konser ile yaşadı. Bora Öztoprak, Fuat Saka, Grup Gündoğarken, Hüsnü Arkan, Hüseyin Turan, Suat Suna ve Onur Uğuş gibi değerli sanatçılar kutlamalar kapsamında sahnedeydi.

Vatandaşlarla birlikte yürüyen Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ise konuşmasında, "Cumhuriyet'i değerli kılan şey ona sahip çıkanlardır. Ona nasıl sahip çıkıldığını biz de Beşiktaş'tan tüm Türkiye'ye gösteriyoruz. Cumhuriyetimize, özgürlüklerimize hep beraber sahip çıkalım. En çok da Cumhuriyet Bayramı'na coşkuyla kutlayarak sahip çıkalım" dedi.


Fulya Sanat’ta ise “Ben Mustafa Kemal” sergisinin açılışı ve ardından Nazım Oyuncuları’nın “Onlar Ki” tiyatro oyunu sanatseverleri bir araya getirdi.




BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık