Beşiktaş Belediyesi Çalıştayı!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle '...

Beşiktaş Belediyesi Çalıştayı!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katıldığı, 2016 yılının ve gelecek projelerin değerlendirildiği Beşiktaş Belediyesi Çalıştayı sona erdi.

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen çalıştayda; başkan yardımcıları ve birim müdürleri, çalışmalarını, proje ve hedeflerini ortaya koyan sunumlar yaptı.

Kalder Baş Değerlendiricisi Yasemin Özçer ve Gezici Araştırma Genel Müdürü Murat Gezici de çalıştaya katılarak Beşiktaş Belediyesi'ni değerlendiren sunumlarını gerçekleştirdi.

Başkan Hazinedar ise çalıştay ile ilgili olarak, “Çalıştayımızda başkan yardımcılarım ve birim müdürlerimiz ile verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Hedef ve projelerimizi tartıştık. Geleceğe güzel bir Beşiktaş ve İstanbul bırakmak en büyük amacımız” şeklinde konuştu.