solyanreklam
sagreklam

Balıkesir'de kentin en büyük köprülü kavşağı hizmete girdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan kentin en büyük köprülü kavşağı hizmete girdi. Kavşakta incelemelerde bulunan Başkan Kafaoğlu, şehrin en büyük köprülü kavşak olma özelliğini taşıyan kavşağın trafiği büyük ölçüde rahatlatacağını belirtti.

Balıkesir'de kentin en büyük köprülü kavşağı hizmete girdi.
  • 09 Ekim 2018, Salı 0:00
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan kentin en büyük köprülü kavşağı hizmete girdi. Kavşakta incelemelerde bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, şehrin en büyük köprülü kavşak olma özelliğini taşıyan kavşağın trafiği büyük ölçüde rahatlatacağını belirtti.

Kavşakta incelemelerde bulunan Başkan Kafaoğlu, köprülü kavşağın trafik sıkıntısını büyük oranda hafifleteceğini belirterek, "Şehrin Karesi bölgesinden, Paşaalanı Mahallesi’nden araçların burada ışığa takılmadan yollarına devam edecek olmaları da şehir trafiğini rahatlatacak. Özellikle alışveriş merkezi de açıldıktan sonra orada 150 ayrı iş yeri olacak. Buralarda bin 500 kişinin çalışması söz konusu. Bin yataklı şehir hastanemiz, personeliyle birlikte ortalama günlük 10 bin poliklinik yapıyor. Bir de refakatçisi gelse ortalama 20 bin kişi bu tarafa geliyor. Bu nedenle kavşak oldukça önemliydi. Kısa sürede bu kavşağı tamamlayarak Balıkesir halkının hizmetine sunmuş olacağız. Emeği geçen arkadaşlarımızı, yüklenici firmayı ve personelini, Fen İşleri Daire Başkanlığımız ve Kent Estetiği Daire Başkanlığımıza bağlı ekiplerimizi kutluyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık