solyanreklam
sagreklam

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Almanya temasları kapsamında Almanya'nın Karlsruhe kentinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine bağlı DİTİB Merkez Camiinde aşure dağıttı, burada v

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Almanya temasları kapsamında Almanya'nın Karlsruhe kentinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine bağlı DİTİB Merkez Camiinde aşure dağıttı, burada vatandaşlara hitap etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Almanya temasları kapsamında Almanya'nın Karlsruhe kentinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine bağlı DİTİB Merkez Camiinde aşure dağıttı, burada v
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 0:00

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Almanya temasları kapsamında Almanya'nın Karlsruhe kentinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine bağlı DİTİB Merkez Camiinde aşure dağıttı, burada vatandaşlara hitap etti. Merkez Camii Başkanı Lütfü Azal Başkan Kafaoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Kafaoğlu yaptığı konuşmada Türkiye’nin son 16 yılda büyük yol aldığını ve artık gündem belirleyen bir Türkiye olduğunu söyledi.

“BİZİ BİZ YAPAN DEĞERLERİ UNUTMAYACAĞIZ”

Gurbetçilerle bir araya gelen ve aşure etkinliğinde olmaktan mutlu olduğunu dile getiren Başkan Kafaoğlu “Uzaklarda, Avrupa’nın ortasında Almanya’da kendi kültürünüzü yaşatmak için, inanç, örf ve adetlerinizi gelecek nesillere öğrettiğiniz için sizleri kutluyorum. Hiçbir zaman bizi biz yapan değerlerden taviz vermeyeceğiz. Son 16 yıldan bu yana Türkiye, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde çok büyük yol aldı. Ülkemiz otoyolları, duble yolları, havalimanları, hastaneleri, okullarıyla yeniden şaha kalkıyor, ekonomisi büyüyor. Artık sözü dinlenen bir Türkiye var, gündem belirleyen bir Türkiye var, bunlardan da rahatsız oluyorlar. Kutlu yürüyüşte Cumhurbaşkanımızın yanında yürümeye devam edeceğiz, artık bir dünya lideri var. Almanya’da televizyon kanalları Türkiye’den ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan bahsediyor. Almanya’da gurbetçi vatandaşlarımızla bir araya gelmekten dolayı mutlu olduk. Allah birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozmasın; ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyenlere fırsat vermesin” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık