solyanreklam
sagreklam

KONSERVATUARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyetlerini yürüten Konservatuarımızda yaz dönemi kursları devam ediyor....

KONSERVATUARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
  • 13 Ağustos 2018, Pazartesi 10:26

KONSERVATUARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

 

    Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyetlerini yürüten Konservatuarımızda yaz dönemi kursları devam ediyor.

       2018-2019 yaz dönemi kurslarına devam eden Konservatuarımız, her yıl olduğu gibi bu yıl da gençlerden yoğun ilgi görüyor.

     Her yıl yaz ve güz olmak üzere iki ayrı dönemde binlerce öğrencinin 20’ye yakın farklı dalda eğitim aldığı konservatuarımıza gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getiren yetkililerimiz, sanata merakı olan herkesi ücretsiz kurslara katılmaya davet etti.

      Devam eden kurslar hakkında bilgi veren yetkililerimiz, “Konservatuarımız da daha önceki yıllarda olduğu gibi yaz döneminde de yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Çocuklarımızın yaz tatilini iyi bir şekilde değerlendirmeleri ve kötü alışkanlıkları olan çocuklarımızın bu alışkanlıklardan kurtulmalarını sağlamak amacıyla kurulan ve her yıl üstüne koyarak büyüyen konservatuarımızda yaz döneminde, alanında uzman eğitmenlerimiz tarafından keman, bağlama, gitar, piyano, ney, resim, satranç, ud, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği gibi bölümlerde eğitimler veriliyor. Eğitimler sonunda başarılı olan kursiyerlerimiz katılım belgesi almaya hak kazanacak” diye konuştu.

   Kurslara katılan öğrencilerimiz ise verilen kaliteli eğitimlerden dolayı yönetimimize teşekkür ederek, tüm sanatseverleri konservatuarımıza davet etti.

Oluşturulma Tarihi : 13.08.2018

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık