KARABÜK MİLLETVEKİLİ ÜNAL’DAN, BAŞKANIMIZA ZİYARET

Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, çeşitli ziyaretlerde bulunmak için ilimize gelen AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal’ı makamında ağırladı....

• 09 Ağustos 2018, Perşembe 13:31

KARABÜK MİLLETVEKİLİ ÜNAL’DAN, BAŞKANIMIZA ZİYARET

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak amacıyla ilimize gelen AK Parti Karabük milletvekili Cumhur Ünal, 23. Dönemde TBMM’de birlikte görev yaptığı Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaret ettiği Başkanımızla uzun uzun sohbet eden Ünal, Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’dan Belediyemiz tarafından sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette yaptığı konuşmada, F. Hüsrev Kutlu’yla iyi bir dostlukları olduğuna dikkat çeken Karabük milletvekili Ünal, Hüsrev Kutlu’nun milletvekilliğinde olduğu gibi belediye başkanlığı görevinde de oldukça başarılı olduğunu gördüğünü dile getirdi.

23. Dönem milletvekilliği döneminde beraber görev yaptığı AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal’ı Adıyaman’da ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu ise ziyaretinden ötürü kendisine teşekkür etti.

AK Parti Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın da, Belediyemiz ziyaretinde AK Parti Karabük milletvekili Cumhur Ünal’a eşlik etti.

Oluşturulma Tarihi : 09.08.2018