BAŞKANIMIZDAN, ALBAY GÜRFİDAN’A ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, Adıyaman Askerlik Şubesi Başkanlığı görevine atanan Albay Hüseyin Gürfidan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu....

• 15 Ağustos 2018, Çarşamba 13:43

BAŞKANIMIZDAN, ALBAY GÜRFİDAN’A ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, Milli Savunma Bakanlığı’nın son atama kararnamesiyle Adıyaman Askerlik Şubesi Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı görevine atanan Albay Hüseyin Gürfidan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Albay Gürfidan tarafından kapıda karşılanan Belediye Başkanımız, Gürfidan’la bir süre sohbet ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunup başarılar diledi.

Garnizon Komutanı Albay Hüseyin Gürfidan da, ziyaretinden dolayı Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya teşekkür edip, el birliğiyle Adıyaman’da güzel işler yapmak istediğini dile getirdi.

Oluşturulma Tarihi : 15.08.2018