solyanreklam
sagreklam

BAŞKONSOLOS TEMİZKAN’DAN BAŞKAN KOCATEPE’YE VEDA ZİYARETİ

Türkiye Cumhuriyeti Acara Özerk Cumhuriyeti Batum Başkonsolosu Yasin Temizkan, T.C Lefkoşa Büyükelçiliği Müsteşarlığı tayini dolayısıyla Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye veda ziyareti gerçekleştirdi.

BAŞKONSOLOS TEMİZKAN’DAN BAŞKAN KOCATEPE’YE VEDA ZİYARETİ
  • 06 Aralık 2017, Çarşamba 0:06

Türkiye Cumhuriyeti  Acara Özerk Cumhuriyeti Batum Başkonsolosu Yasin Temizkan, T.C Lefkoşa Büyükelçiliği Müsteşarlığı tayini dolayısıyla Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye veda ziyareti gerçekleştirdi.

Başkonsolos Temizkan’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Kocatepe, Türkiye ile Gürcistan arasındaki işbirliğinin her alanda daha da ileriye gitmesi için gösterdiği özverili ve titiz çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Görev yaptığı 3 yıl boyunca Türkiye ile Gürcistan ilişkilerinin her alanda üst düzeyde devam etmesi için çaba sarf ettiklerini belirten Temizkan, “İki ülke siyasi, ekonomik, ticari ve kültürel alanlar başta olmak üzere her alanda yoğun işbirliği içinde. Türkiye ile Gürcistan dost ve kardeş iki ülkedir. Gürcistan’a deniz ve kara sınırımız var.” dedi.

T.C  Acara Özerk Cumhuriyeti Batum Başkonsolosluğu görevini 3 yıldır sürdüren Yasin Temizkan 15 Kasım 2017’de başkonsolosluk görevinden ayrılarak yeni görevi olan T.C Lefkoşa Büyükelçiliği Müsteşarı olarak görevini sürdürecek.

Ziyaretin sonunda Başkan Kocatepe, Temizkan’a Artvin’in figürleri işlenmiş özel tablo hediye verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık