İZCİLİK FEDERASYONU´NDAN ZİYARET

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İzcilik Federasyonu´ndan Teknik Kurul Başkanı Süheyla D. Subaşı ve Dış İlişkiler Kurul Üyesi Ramazan Kartal´ı makamında kabul etti.

İZCİLİK FEDERASYONU´NDAN ZİYARET
  • 01 Ağustos 2018, Çarşamba 16:57

�ZC�L�K FEDERASYONU'NDAN Z�YARET

Belediye Ba�kan� Burhanettin Çoban, �zcilik Federasyonu'ndan Teknik Kurul Ba�kan� Süheyla D. Suba�� ve D�� �li�kiler Kurul Üyesi Ramazan Kartal'� makam�nda kabul etti.

Afyonkarahisar �zcilik �l Temsilcisi Mehmet Ali Birsen'in de kat�ld��� ziyarette, ilimizdeki izcilik faaliyetleri de�erlendirildi. Afyonkarahisar'da izcili�in biraz daha h�z kazanmas�n� istediklerini belirten �zcilik Federasyonu Teknik Kurul Ba�kan� Süheyla Suba��, bu konuda Ba�kan Burhanettin Çoban'dan uygun bir mekan talebinde bulundu.

Ziyaretleri nedeniyle federasyon kurul üyelerine te�ekkür eden Ba�kan Burhanettin Çoban, izcili�in, toplumun her kesiminden k�z-erkek, genç-ya�l� farketmeksizin geni� bir kitleye hitap etti�ini söyledi. Özellikle gençlerin, izcilik sayesinde daha dinamik ve sa�l�kl� bir ya�am benimsedi�ini kaydeden Ba�kan Çoban, ilimizdeki izcilik faaliyetlerinin geli�mesi ad�na imkanlar ölçüsünde her zaman deste�e haz�r olduklar�n� ifade etti.