BEM BİR SEN GENEL BAŞKANI TURBAY´DAN ZİYARET

Bem Bir Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban´ı ziyaret etti.

BEM BİR SEN GENEL BAŞKANI TURBAY´DAN ZİYARET
  • 31 Temmuz 2018, Salı 13:42

BEM B�R SEN GENEL BA�KANI TURBAY'DAN Z�YARET

Bem Bir Sen Genel Ba�kan� Mürsel Turbay, Belediye Ba�kan� Burhanettin Çoban'� ziyaret etti.

Ziyarette, sendika çal��malar� hakk�nda Ba�kan Burhanettin Çoban'a bilgi veren Bem Bir Sen Genel Ba�kan� Turbay, te�kilat olarak uluslararas� düzeye ula�t�klar�n� söyledi.

2010 y�l�nda memurlar�n toplu sözle�me hakk� kazand���n� hat�rlatan Genel Ba�kan Turbay, Belediye Ba�kan� Burhanettin Çoban'�n o tarihte birçok belediyeden önce memurlar� ile toplu sözle�me imzalayarak bu konuda öncülük etti�ini söyledi. Ba�kan Çoban'�n bu giri�iminin kendilerine çok büyük güç katt���n� ifade eden Turbay, desteklerinden dolay� te�ekkür etti.

Genel Ba�kan Yard�mc�s� Gürkan Alper'in de kat�ld��� ziyarette, Belediye Ba�kan� Yard�mc�s� Ziya Ar� haz�r bulundu. Ziyaretten duydu�u memnuniyeti dile getiren Belediye Ba�kan� Burhanettin Çoban ise sendika çal��malar�nda ba�ar�lar diledi.