YENİ SANAYİ MAHALLESİ’NDE ASFALT VE KALDIRIM ÇALIŞMASI

Fen İşleri Müdürlüğümüz, Yeni Sanayi Mahallesi’nde asfalt ve kaldırım döşeme çalışması yaptı....

• 15 Ağustos 2018, Çarşamba 13:46

YENİ SANAYİ MAHALLESİ’NDE ASFALT VE KALDIRIM ÇALIŞMASI

Belediyemiz, yeni açılan yollarda ve bozuk kısımlarda asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Her geçen gün büyüyen ve gelişen Yeni Sanayi Mahallesi’nde sokaklarda asfaltlama çalışmaları yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, asfalt çalışması tamamlanan sokaklarda da kaldırım düzenleme ve döşeme çalışması gerçekleştirdi.

Kısa süre içerisinde çalışmalarını tamamlamayı planladıklarını söyleyen Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerimize, çalışanlarımıza ve Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya teşekkür eden mahalle sakinleri, mahallelerinin her geçen gün daha da güzelleştiğini dile getirdi.

Oluşturulma Tarihi : 15.08.2018