ŞOFÖRLERİMİZ EĞİTİMDEN GEÇTİ

Belediyemiz tarafından belediye otobüsü şoförlerine yönelik genel eğitim programı düzenlendi....

• 03 Ağustos 2018, Cuma 15:53

ŞOFÖRLERİMİZ EĞİTİMDEN GEÇTİ

Belediyemiz, bünyesinde çalışan belediye otobüsü şoförlerine yönelik eğitim programı gerçekleştirdi. Adıyaman Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşen programa katılan şoförlere, araçlar hakkında ince bilgiler verildi.

Eğitim programı hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan yetkililerimiz, yolcuların can güvenliğini sağlama görevi de bulunan şoförlerin daha donanımlı olması için sürdürdükleri rutin eğitim programlarına devam ettiklerini belirtti.

Programa katılan şoförler ise gerçekleştirilen eğitim programı sayesinde eksik olan bilgilerinin tamamlandığını dile getirdi.

Oluşturulma Tarihi : 03.08.2018