solyanreklam
sagreklam

KENT KONSEYİ VE KYK YETKİLİLERİNDEN BAŞKANIMIZA ZİYARET

Adıyaman Kent Konseyi heyeti ve KYK Altınşehir Yurt Müdürlüğü yetkilileri, Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret etti....

KENT KONSEYİ VE KYK YETKİLİLERİNDEN BAŞKANIMIZA ZİYARET
  • 16 Ağustos 2018, Perşembe 11:51

KENT KONSEYİ VE KYK YETKİLİLERİNDEN BAŞKANIMIZA ZİYARET

 

     Adıyaman Kent Konseyi heyeti ve KYK Altınşehir Yurt Müdürlüğü yetkilileri, Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret etti.

    Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, Adıyaman Kent Konseyi Başkanı Sinan Temel ve yürütme kurulu üyeleri ile Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Altınşehir Yurt Müdiresi Vesile Yılmaz’ı makamında ağırladı.

    İlk olarak Adıyaman Kent Konseyi Başkanı Sinan Temel ve beraberindeki yürütme kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkanımız, Adıyaman’ın kültürünü gelecek nesillere aktarılması için çeşitli projeler yürüten Adıyaman Kent Konseyi yetkililerinden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

     Ziyarette bir konuşma yapan Kent Konseyi Başkanı Sinan Temel, Kent Konseyi olarak daha yaşanabilir bir şehir için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

    Daha sonra Başkanımızı makamında ziyaret eden Kredi Yurtlar Kurumu Altınşehir Yurt Müdiresi Vesile Yılmaz, Başkanımıza yaklaşan yeni eğitim-öğretim yılı öncesi çalışmaları hakkında bilgi verdi.

   Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu ise ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek yetkililere çalışmalarında başarılar dileyip, Adıyaman Belediyesi olarak ilin kalkınması için yapacakları her projeye destek olma sözü verdi.

Oluşturulma Tarihi : 16.08.2018

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık