ESKİ MİLLETVEKİLİMİZDEN, BAŞKANIMIZA ZİYARET

AK Parti 24. Dönem Adıyaman milletvekili Dr. M. Murtaza Yetiş, Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’yu ziyaret etti....

• 16 Ağustos 2018, Perşembe 11:54

ESKİ MİLLETVEKİLİMİZDEN, BAŞKANIMIZA ZİYARET

Çeşitli temas, görüşme ve incelemelerde bulunmak üzere memleketi Adıyaman’a gelen AK Parti 24. Dönem Adıyaman milletvekili Dr. M. Murtaza Yetiş, beraberindeki heyetle birlikte Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette yaptığı konuşmada Belediye Başkanımıza çalışmalarında başarılar dileyen eski milletvekilimiz Yetiş, Adıyaman’ın hizmetin en iyisine layık olduğunu dile getirdi.

Belediye Başkanımız F.  Hüsrev Kutlu ise yaptığı konuşmada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çok kıymetli milletvekilimiz Murtaza Yetiş bey bugün bizi ziyaret ettiler, kendilerine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Oluşturulma Tarihi : 16.08.2018