CUMHURİYET MAHALLESİ’NDE KALDIRIM ÇALIŞMASI

Belediyemiz tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan sokaklarda kaldırım çalışması başlatıldı....

• 12 Ağustos 2018, Pazar 10:04

CUMHURİYET MAHALLESİ’NDE KALDIRIM ÇALIŞMASI

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan ve daha önce altyapı ve asfalt çalışmaları tamamlanan Narlıkuyu yolunda kaldırım çalışmalarına başlanıldı.

Cumhuriyet Mahallesi Narlıkuyu yolunda (25185 numaralı sokakta) gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililerimiz, buradaki çalışmaların tamamlanmasından sonra asfaltı tamamlanan diğer sokaklarda da çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Mahalle sakinleri ise yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu ve ekibine teşekkür etti.

Oluşturulma Tarihi : 12.08.2018