solyanreklam
sagreklam

‘ÇİĞKÖFTE FESTİVALİ’NE HAZIRIZ

Belediyemiz tarafından uzun süredir üzerinde çalışılan ‘Çiğköfte Festivali’ için gerekli karar belediye meclisimiz tarafından alındı. Merkezi İstanbul’da bulunan ÇİĞDER yöneticileri de festival hazırlıkları için Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’yla görüş alışverişinde bulundu....

‘ÇİĞKÖFTE FESTİVALİ’NE HAZIRIZ
  • 09 Ağustos 2018, Perşembe 13:37

‘ÇİĞKÖFTE FESTİVALİ’NE HAZIRIZ

   Belediyemiz tarafından uzun süredir üzerinde çalışılan ‘Çiğköfte Festivali’ için gerekli karar belediye meclisimiz tarafından alındı. Merkezi İstanbul’da bulunan ÇİĞDER yöneticileri de festival hazırlıkları için Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’yla görüş alışverişinde bulundu.

     Geçtiğimiz günlerde ‘Etsiz Çiğköfte’nin Coğrafi İşaret Tescilini alan ilimiz şimdide ‘Çiğköfte Festivali’ için hazırlıklara başladı.

   Uzun süredir üzerinde çalıştığı ‘Çiğköfte Festivali’ için Ağustos ayı meclis toplantısında karar alan Belediyemiz, tarihi henüz netleşmeyen festival için çalışmalara başladı. Merkezi İstanbul’da bulunan Çiğköfteciler Derneği (ÇİĞDER) yöneticileri de festival hazırlıkları ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’yla bir araya geldi.

     Belediye Başkanımızı makamında ziyaret eden ÇİĞDER Başkanı Sait Aybak ile ÇİĞDER Başkan Yardımcısı Ömer Turan, Adıyaman’ın çiğköfte ile daha da iyi tanıtılacağını belirterek, desteklerinden dolayı Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya teşekkür etti.

   Başkanımız ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek festival hakkında kısa bir bilgi vererek şunları söyledi: “Belediye meclisimizin Ağustos ayı toplantısında gündeme alınan ‘Çiğköfte Festivali’ kararımız oy çokluğuyla kabul edildi. Tarihini kısa süre içerisinde belirleyeceğimiz festival ile Adıyaman çiğköftesinin daha da yaygınlaşmasını amaçlıyoruz. Bu kapsamda çeşitli konserlerin, tanıtım ve reklam çalışmalarının yapılacağı festival için ÇİĞDER yöneticilerimizle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduk. İnşallah, ilimizin vazgeçilmez lezzetlerinin başında gelen ve artık dünyanın birçok yerinde de ‘Adıyaman Çiğköftesi’ olarak beğenilerek yenilen çiğköftemizin daha da yaygınlaşmasına katkı sağlarız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Oluşturulma Tarihi : 09.08.2018

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık