BURSA VALİMİZ BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ

Bursa Valimiz İzzettin KÜÇÜK, 18 Haziran 2018 Pazartesi günü ilçemize gelerek Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK'i makamında ziyaret etti. Yaptığı ziyarette,

BURSA VALİMİZ BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ
  • 04 Temmuz 2018, Çarşamba 0:00
Bursa Valimiz İzzettin KÜÇÜK, 18 Haziran 2018 Pazartesi günü ilçemize gelerek Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK’i makamında ziyaret etti.

Yaptığı ziyarette, ilk olarak Yenişehir Kaymakamlığına gelen Bursa Valimiz İzzettin KÜÇÜK, burada Yenişehir Kaymakamımız Suat SEYİTOĞLU, Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK, AK Parti İlçe Başkanı Adnan KAMIL, daire amirleri, ilçe protokolü ve basın mensupları tarafından karşılandı. Yenişehir’in genel durumu hakkında Kaymakamımızdan bilgi alan Bursa Valimiz İzzettin KÜÇÜK beraberindeki heyetle birlikte daha sonra Belediyemize geldi.

Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK, görsel sunum eşliğinde ilçemize yapılan Devlet Yatırımları, Belediyemizin tamamladığı projeler, devam eden projelerimiz ve planlanan projeler hakkında Valimiz İzzettin KÜÇÜK’e çeşitli bilgiler verdi. Görüşmelerin sonunda Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK kendisine ipek kozasından yapılmış bir tablo takdim etti.

Bursa Valimiz İzzettin KÜÇÜK, Belediyemizdeki temaslarının ardından esnaf ve vatandaşlarla görüşerek ilçemizden ayrıldı.