BAŞKANIMIZ DEMİRCİLER ODASINI ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK 19 Temmuz 2018 Perşembe günü Yenişehir Demirciler ve Madeni İşler Sanatkârları Odasını ziyaret etti. Başkanımız ÇELİK

BAŞKANIMIZ DEMİRCİLER ODASINI ZİYARET ETTİ
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:00

Başkanımız ÇELİK gerçekleştirdiği ziyarette Yenişehir Demirciler ve Madeni İşler Sanatkârları Odası Başkanı Yusuf SÜER ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle sohbet ederek, yaşadıkları sorunlar ve talepleri hakkında kendilerinden bilgi aldı.

Ziyaretin sonunda yaptığı açıklamada Başkanımız; “Elinin emeği, alnının teriyle ortaya hizmet sunan, madeni sanatkârlarımız, Yenişehir Demirciler ve Madeni İşler Sanatkârları Odasını ziyaret ettik. Oda Başkanım ve Yönetim Kurulu Üyelerimize çalışmalarında başarılar, esnaf kardeşlerime bereketli bol kazançlar diliyorum” dedi.