Türk Eğitim Vakfı'ndan Başkan Albayrak'a Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Türk Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı, Tekirdağ Şube Yürütme Kurulu Başkanı Güneş Akpınar ve Türk Eğitim Vakfı üyelerini ağırladı.Başkan Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette vakfın çalışmaları ile ilgili bilgi aldı ve görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sonunda Başkan Kadir Albayrak, Türk Eğitim Vakfı Heyetine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Türk Eğitim Vakfı'ndan Başkan Albayrak'a Ziyaret
  • 17 Ekim 2018, Çarşamba 0:00