solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir Belediyesinin Yatırımları Değerlendirildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçede sürdürdüğü faaliyetler ve yatırımlarla ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Zeki Gürcün, Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Fatih Ünsal, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ile Büyükşehir Belediyesi daire başkanları katıldı.Bilgilendirme toplantısı, Büyükşehir Belediyesi'nin sürdürdüğü yatırım ve projeler ile ilgili sunum yapılması ve alınan kararların ardından son buldu.

Büyükşehir Belediyesinin Yatırımları Değerlendirildi
  • 17 Ekim 2018, Çarşamba 0:00

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçede sürdürdüğü faaliyetler ve yatırımlarla ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Zeki Gürcün, Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Fatih Ünsal, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ile Büyükşehir Belediyesi daire başkanları katıldı.

Bilgilendirme toplantısı, Büyükşehir Belediyesi'nin sürdürdüğü yatırım ve projeler ile ilgili sunum yapılması ve alınan kararların ardından son buldu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık