solyanreklam
sagreklam

SOSYAL HİZMETLER MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile İl Müdürlüğü bünyesinde Orhangazi’de Engelliler, ihtiyaç sahipleri, Şehit aileleri ve Gaziler’in tüm iş

SOSYAL HİZMETLER MERKEZİ HİZMETE GİRDİ
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 0:00

Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile İl Müdürlüğü bünyesinde Orhangazi’de Engelliler, ihtiyaç sahipleri, Şehit aileleri ve Gaziler’in tüm iş ve işlemlerinin yürütüleceği aynı zamanda Doğum Yardımı ve Engelli Kimlik Kartı iş ve işlemlerinin yürütüleceği Orhangazi Sosyal Hizmet Merkezi hizmete girdi.

Belediye Başkanı Neşet ÇAĞLAYAN, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile İl Müdürü Erkut ÖNEŞ ile birlikte, Eski Meslek Yüksek Okulu binasında hizmet vermeye başlayan Sosyal Hizmet Merkezini ziyaret etti. Burada yapılan çalışmalar ile ilgili İl Müdürü Erkut Öneş’ten bilgi alan ve personelle sohbet eden Başkan ÇAĞLAYAN, merkezde açılan anı defterini de imzaladı. İl Müdürü Erkut Öneş; Merkezimiz Bursa’mızın güzel ilçesi Orhangazi’mize hayırlı olsun. Bakanlığımızın tüm hizmet modellerini Orhangazi’ de ikamet eden halkımıza sunacak olan bu merkezin yerini bize tahsis eden, onarımını yapan değerli başkanıma İlçemizdeki tüm dezavantajlı guruplar adına teşekkür ederim. Merkezimiz Engelli, Yaşlı, Çocuk, Kadın, İhtiyaç sahibi aileler, Şehit Aileleri, Gazilerimiz ve toplumun devletine ihtiyaç duyan her kesimine hitap edecektir. Ayrıca değerli Başkanımızla yaptığımız Protokol gereği Evlilik Öncesi ve sonrası eğitimlerle, Aile Eğitim Programları Kapsamındaki tüm eğitimleri Belediyemizle birlikte gerçekleştireceğiz. Sosyal Belediyecilikte öncü belediyelerden olan Orhangazi Belediyemizin Başkanı olan Sayın Neşet Çağlayan’ a şükranlarımızı sunarım.

Merkez birçok ihtiyaca cevap verecek

Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile İl Müdürü Erkut ÖNEŞ ile birlikte Sosyal Hizmet Merkezi’ni gezen Belediye Başkanı Neşet ÇAĞLAYAN, Orhangazi’nin önemli bir ihtiyacının daha giderilmiş olmasından dolayı mutluluğu dile getirdi. Belediye Başkanı Neşet ÇAĞLAYAN, Engellilerimiz ve aileleri, korunmaya muhtaç çocuklarımız, ihtiyaç sahibi ailelerimizin devletten aldıkları destekler, Şehit ailelerimiz ve Gazilerimiz için tüm ve işlemlerin yapılacağı merkezimiz ilçemize hayırlı olsun. Tüm bu işlemler için daha önce Bursa Merkeze gitmek zorunda kalan vatandaşlarımız artık buradan tüm işlemlerini yürütebilecekler dedi. Anı defterini imzalayan belediye başkanı Neşet ÇAĞLAYAN anı defterine de şu görüşleri yazdı; İlçemiz için çok önemli hizmetlere vesile olacağına yürekten inandığım Orhangazi Sosyal Hizmet Merkezini ziyaret ettik. Ziyaretimizde bizlere eşlik eden değerli İl Müdürümüz Erkut ÖNEŞ ve Müdür yardımcımız Halil Civelekoğlu’na teşekkür ediyorum. Aylar önce çalışkan il müdürümüze Orhangazi’de bir hizmet merkezine ihtiyacımız var dediğimizde hemen açalım başkanım ifadelerinin bugün hayata geçtiğini görmek beni mutlu etti. Kendilerine ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. İlçe halkımızın devletimizin tüm babacanlığını ve şefkatini hissettiği bu kurumumuzun hizmetlerinde başarılar diliyorum.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık