solyanreklam
sagreklam

HÜRRİYET SOSYAL TESİS BİNASI İÇİN ESKİ BİNANIN YIKIMINA BAŞLANDI

Orhangazi Belediyesi tarafından Hürriyet Mahallesindeki STK ve Spor Kulüpleri için yapılacak olan yeni modern Sosyal Tesis binası için geri sayım başladı. Yeni Hür

HÜRRİYET SOSYAL TESİS BİNASI İÇİN ESKİ BİNANIN YIKIMINA BAŞLANDI
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 0:00

Orhangazi Belediyesi tarafından Hürriyet Mahallesindeki STK ve Spor Kulüpleri için yapılacak olan yeni modern Sosyal Tesis binası için geri sayım başladı. Yeni Hürriyet Sosyal Tesis binasının yapılacağı Hürriyet Cami yanındaki eski binanın yıkım işlemlerine başladı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ORGÖÇ Başkanı Yasin Vatansever ve Hürspor Kulübü başkanı Kani Mestanlar ile birlikte yıkım çalışmlalarını yerinde inceledi. Çağlayan, Hürriyet Mahallesi'nin modern bir sosyal tesis binasına kavuşturulacağını belirterek, yıkım çalışmalarının ardından yeni binanın inşasına başlayacağız. Mahallemize ve ilçemize şimdiden hayırlı olsun dedi.

Çağlayan; Mahallemizin çehresini değiştirecek

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Balgöç Sosyal Tesislerini tamamlayıp hizmete soktuklarını hatırlatarak, Hürriyet Mahallemizin STK’ları için için de bir sosyal tesis inşa edeceğiz dedi. Çağlayan, projenin Zemin kat ile birlikte toplam 4 kat olarak planlandığını belirterek, Hürriyet Sosyal Tesislerinin yapım süresi 6 ay. Biz projeyi bu yılın sonuna kadar tamamlayıp hizmete sokmak istiyoruz dedi. Başkan Neşet Çağlayan Proje her kat ayrı planlanırken, proje dahilinde dükkan ve işyerlerinin de bulunacağını belirterek, Hürriyet Sosyal Tesisleri ile birlikte Hürriyet Mahallemiz son derece güzel bir tesise daha kavuşmuş olacak dedi. Başkan Çağlayan yeni sosyal tesislerin Hürriyet Mahallesine de değer katacağını belirterek, mahallemizin diğer tüm hizmetler ve planlamalardan faydalanması için de gece gündüz çalışıyoruz dedi.

 Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık