BAŞKAN TÜRKYILMAZ: “BİR DENETİMDEN DAHA ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK”

Her denetimden tertemiz çıkan Hayri Türkyılmaz başkanlığındaki Mudanya Belediyesi’nde, Sayıştay Müfettişleri tarafından 2018 yılına ait yapılan inceleme, tamamlandı. Başkan Türkyılmaz, Mudanya Belediyesi’nin tertemiz bir belediyecilik anlayışı ile yönetildiğinin bir kez daha tescillendiğini belirtti.

BAŞKAN TÜRKYILMAZ: “BİR DENETİMDEN DAHA ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK”
  • 07 Eylül 2018, Cuma 0:00

Borçsuz, dürüst, temiz belediyeciliği görev anlayışının temeline oturtan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, geride bıraktığı 4 yıl 5 aylık dönemde tüm denetimlerden tertemiz çıktıklarını söyledi. 2018 yılının ilk 8 ayına ait mali rapor ve tablolarla, gelir, gider ve mallara ilişkin tüm mali faaliyet, karar ve işlemler ile bunlara ilişkin kayıt, defter ve belgeler üzerine denetim geçiren Mudanya Belediyesi’nde Sayıştay Müfettişleri tarafından yapılan denetim tamamlandı. Müfettişler tarafından tüm birimleri denetlenen Mudanya Belediyesi’nde, herhangi bir olumsuz işleme rastlanmadı. 2017 yılında da belediye tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında kamu zararı oluşmadığı, belediyenin iş ve işlemlerinde kanunlara uyulduğu yönünde rapor verildiğini hatırlatan Başkan Türkyılmaz, “Aralık ayında yapılacak ve tüm yılı kapsayacak ikinci incelemenin ardından Mudanya Belediyesi’nin tertemiz bir belediyecilik anlayışı ile yönetildiği bir kez daha tescillenecek. Bir denetimden daha alnımızın akıyla çıkmanın gururunu yaşıyorum. Tüm çalışma arkadaşlarıma ve denetimlerini tamamlayan müfettişlere teşekkür ediyorum” dedi.