solyanreklam
sagreklam

Kızkalesi Dünyaca Ünlü Voleybolcuları Ağırlamaya Hazırlanıyor

Kızkalesi Dünyaca Ünlü Voleybolcuları Ağırlamaya Hazırlanıyor

Kızkalesi Dünyaca Ünlü Voleybolcuları Ağırlamaya Hazırlanıyor
  • 26 Nisan 2018, Perşembe 0:00

Kzkalesi Dünyaca Ünlü Voleybolcular Arlamaya Hazrlanyor

Mersin Büyükehir Belediyesi, 2-6 Mays tarihleri arasnda Kzkalesi’nde dünyann en önemli plaj voleybolu organizasyonlarndan biri olan ‘Plaj Voleybol Dünya Turu 3 Yldz Mersin Türkiye’yi arlamaya hazrlanyor.

Mersin Valilii himayesinde, Mersin Büyükehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu i birlii ile ‘Plaj Voleybol Dünya Turu 3 Yldz Mersin Türkiye’, 2-6 Mays tarihlerinde Erdemli ilçesi Kzkalesi plajnda gerçekletirilecek.

Voleybolcular Mersin’in mavi bayrakl tek halk plaj olan Kzkalesi’nde boy gösterecek

Plaj Voleybol Dünya Turu, bu yl Mersin’in mavi bayrakl tek halk plaj olan Kzkalesi’nde dünyann en iyi plaj voleybolcularnn boy gösterecei bir etkinlikle görücüye çkacak.

Mersin’in tantmna katkda bulunmak amacyla düzenlenen Plaj Voleybol Dünya Turu, dünyann dört bir yanndan insan, arkasndaki Kzkalesi görseli ile büyüleyecek bir atmosferde yaplacak. Avrupa’nn en kaliteli ve yetenekli sporcular Mersin’de arlanrken, sporseverler oyun kalitesi yüksek maçlar izleyecek.  

Plaj Voleybol Dünya Turu 3 Yldz Mersin Türkiye’ye sayl günler kala Erdemli ilçesi, Kzkalesi plajnda son yürütme kurulu toplants gerçekletirildi. Yürütme kurulu toplantsnda kurumlara düen görevler kararlatrld ve voleybol sahas incelendi.

Organizasyonda toplam 150.000 dolar para ödülü datlacak

Mersin’in ve ülkenin tantmna büyük katk salayan uluslararas organizasyonlardan birisi olan ‘Plaj Voleybol Dünya Turu 3 Yldz Mersin Türkiye’de 40 ülkeden toplam 124 takmn bavurduu organizasyonda erkeklerde 56, bayanlarda 51 takm toplam 107 takm – 214 sporcu, daha önceki Dünya Turu puanlar ile Mersin Kz Kalesi’nde düzenlenecek organizasyonda mücadele etme hakkn kazand.

Erkekler ve bayanlar kategorilerinde ayr ayr 24 takm puanlar ile otomatik olarak ana tabloya yerleirken, erkeklerde 32 takm, bayanlarda da 27 takm ana tabloya kalabilmek için 2 Mays’ta eleme turnuvas oynayacak. Her iki kategoride de 8’er takm eleme tablosundan ana tabloya katlma hakk kazanacak.

Ana Tablo müsabakalar, 3 Mays 2018 Perembe günü balayacak. Türkiye, erkeklerde 3’ü ana tabloda, 2’si elemede, bayanlarda da 3 takm ana tabloda olmak üzere toplam 5 erkek, 3 bayan takm ile mücadele edecek.

Toplam 150.000 dolar para ödülünün datlaca organizasyonun, olimpiyat sralamasna puanlar açsndan büyük önem tayor.

Dünya ve Avrupa basnn da ilgisinin youn olaca organizasyonun final maçlar ve ödül töreni, 6 Mays 2018 Pazar günü, TV8,5 ekranlarndan naklen 16:00-18:00 saatleri arasnda yaynlanacak. Yar finaller, bronz madalya ve altn madalya müsabakalarnn tamam da FIVB ve TVF’nin Youtube kanallarndan tüm dünyaya canl olarak ayrca yaynlanacak. Seyirci giriinin ücretsiz olaca bu organizasyona Mersin’den servisler de kaldrlacak.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık