solyanreklam
sagreklam

Eşit Hizmet Anlayışı Takdir Topluyor

Eşit Hizmet Anlayışı Takdir Topluyor

Eşit Hizmet Anlayışı Takdir Topluyor
  • 19 Mart 2018, Pazartesi 0:00

Harabeden saray dairesine…

 

Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan eit hizmet anlay ile kentin her köesine hiçbir ayrm yaplmadan verilen hizmetler, Mersinlilerin takdirini topluyor. Harabe halden saray dairesine dönütürülen muhtarlk binalar ile de muhtarlar artk daha keyifle halka hizmet veriyor.

 

Mersin’e yakr binalar muhtarlarn hizmetinde

 

Mersin Büyükehir Belediyesi Muhtarlk leri Dairesi Bakanl’nca mahalle muhtarlarna yönelik hizmetler hz kesmeden devam ediyor. Büyükehir Belediyesi’ne bal birimlerle kurduu koordinasyon sayesinde birçok hizmete araclk eden Muhtarlk leri Dairesi Bakanl, muhtarlar tarafndan ihtiyaç duyulan hizmetleri yerine getirirken, bugüne kadar imza att saysz proje ile de muhtarlarn hayatn kolaylatryor.

 

Mahalle muhtarlk binalarna yönelik bakm-onarm ve tadilat ilerini de tüm hzyla sürdüren Büyükehir Belediyesi bugüne kadar merkez ilçelerden Akdeniz’de 30, Mezitli’de 21, Yeniehir’de 23 ve Toroslar’da 23 olmak üzere tam 98 muhtarlk binasn yenileyerek Mersin’e yakr bir görüntüye imza att. Ayrca Anamur’da 2, Aydnck’ta 4, Silifke’de 4, Erdemli’de 4, Tarsus’ta 28 tanesine engelli rampas koyulan 25 ve Çamlyayla’da 9 olmak üzere toplam 48 muhtarlk binasn tepeden trnaa yenileyen Büyükehir Belediyesi, 2018 ylnda da bakm-onarm ve yenileme çalmalarna devam edecek.

 

Geneli Mersin dmanyurdu futbol takmnn renkleri olan krmz-lacivert renklere boyanan muhtarlk binalar, ayrca temin edilen oturma gruplar, parke ve bordür döemeleri ile Mersin halkna kaliteli hizmet verebilmek için yaryor.

 

Muhtar Akyol; “Hiçbir ayrm görmedik”

 

Muhtarlk binalar yenileme çalmalar kapsamnda kendi muhtarlk binas da yenilenen Çay Mahalle Muhtar Ahmet Akyol, eskiden kaps bile olmayan, camlar krk bir muhtarlkta hizmet verirken, bugün ise eit hizmet anlay ile hiçbir ayrm yaplmadan kendilerine de birçok imkân sunan Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’a teekkürlerini iletti. Muhtar Akyol, “2009’da seçimi kazandmdan beri bizim muhtarlk binamz tam bir harabeydi. Bugüne kadar bütün yetkililere durumu ilettim. lçe belediyesine de defalarca giderek binann durumunu anlatp yardm istedim. Ama bugüne kadar bize sadece Büyükehir Belediyesi yant verdi. Büyükehir Belediyesi mahallemize geldi, bizi nemden, tozdan, çirkeften çkartt. Binamz ite imdi muhtarlk binasna benzedi. Allah hepsinden raz olsun. Büyükehir Belediye Bakanmz Burhanettin Kocamaz yerden göe kadar ne isteimiz varsa hepsini tamamlad. Bilgisayarlar verdi, internet verdi, muhtarlk binalarmz yeniledi. imdi bir de masa ve sandalyeler getirecekler. Ne diyeyim ki Allah hepsinden raz olsun. Önceden köy harabesi gibi bir muhtarlkt buras. Camlar krkt, kaps bile yoktu. ple kap balyorduk. Allah Burhanettin Kocamaz’n tuttuunu altn etsin. O bizleri böyle sevip saydkça biz de onu daha fazla seviyor ve sayg duyuyoruz. Kocamaz bakan bamzn tacdr. Eskiden muhtarm diyerek geliyordum ama kendimi 85 yandaki biri gibi hissediyordum. Ama imdi 18 yanda genç ve dinamik hissediyorum. sterseniz kontrat bile yaparm. Bu saatten sonra Burhanettin Kocamaz ile el eleyiz ve ölüme kadar da arkasndayz. Büyükehir Belediye Bakanmz Burhanettin Kocamaz’n bir toplantsna katlmtm. Tarsus ile Antalya arasndaki hiç kimseye, ister Kürt, ster Arap olsun hiçbir ayrm yapmayacan söylemiti. Bugüne kadar da hiçbir ayrmclk görmedik” dedi.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık