solyanreklam
sagreklam

Sarıkeçili Çocuklar Sertifikalarını Aldı

Sarıkeçili Çocuklar Sertifikalarını Aldı

Sarıkeçili Çocuklar Sertifikalarını Aldı
  • 01 Ocak 1970, Perşembe 2:00

Mersin Büyükehir Belediyesi ve Mersin Kent Konseyi tarafndan hayata geçirilen ve bu yl 4.’sü gerçekletirilen Sarkeçili çocuklar projesi kapsamnda sertifika töreni gerçekletirildi. Törende sertifikalarn ve hediyelerini alan Sarkeçili çocuklar, proje için Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’a teekkür ettiler.

Mersin Büyükehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleen törene Mersin Büyükehir Belediyesi Genel Sekreter Yardmcs Hasan Gökbel’in yan sra Mersin Kent Konseyi Bakan Yasmina Lokmanolu, daire bakanlar ve Sarkeçili çocuklar katld.

“Çocuklarmzn Mersin’i tanmas lazm”

Törende Yörük çocuklarna sertifikalarn ve hediyelerini veren Mersin Büyükehir Belediyesi Genel Sekreter Yardmcs Hasan Gökbel, Bu proje Büyükehir Belediye Bakanmz Sayn Burhanettin Kocamaz’n bir projesiydi. Bu projenin mimarlarndan birisi de Kent Konseyi Bakanmz Yasmina Lokmanolu’dur. Bu projedeki temel amacmz Mersin’i çocuklarmza tantmak. Mersin’i kendi Yörük çocuklarmz maalesef bilmiyor. Çünkü frsatlar olmuyor. Ben bu dönem etkinliklere geldiimde bir sarkeçili çocuumuza sordum. Mersin’e hiç geldin mi diye. Erdemli’nin Esenpnar Mahallesi’ndenmi ve Mersin’e hiç gelmemi. Bu beni biraz duygulandrd. Çocuklarmzn Mersin’i tanmas lazm” dedi.

Projeye katlan Sarkeçili çocuklarn Mersin’i tandn, yeni arkadalar edindiini gördükçe projenin amacna ulat için mutluluk duyduklarn söyleyen Gökbel, “Bu proje kapsamnda hem Mersin’i gezdiniz ayn anda elendiniz. Mersin’in tarihi ve turistik yerlerini görme frsat yakaladnz. Bu projede temel amaçlarmzdan birisi de kendi deerlerimizi Yörük çocuklarmza tantmak. Çok baarl bir proje olduuna inanyorum ve bu projeyi bundan sonrada devam ettireceiz. Burada yaadnz güzel anlarnz unutmayacanz biliyoruz. Emei geçen tüm arkadalarmza da teekkür ediyoruz” dedi.

Törende 32 Sarkeçili çocua, eitmen, lider ve antrenörlere katlm belgesi verildi. Sarkeçili çocuklara sertifikann yan sra günlük hayatlarnda ve eitim hayatlarnda kullanabilecekleri Eofman takm, ayakkab, krtasiye seti, kitap, resim malzemeleri hediye edildi.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık