solyanreklam
sagreklam

İşitme Engellilere Diş Sağlığı Hizmeti

İşitme Engellilere Diş Sağlığı Hizmeti

İşitme Engellilere Diş Sağlığı Hizmeti
  • 01 Ocak 1970, Perşembe 2:00

Mersin Büyükehir Belediyesi ve Mersin Kzkalesi Rotaract Kulübü Dernei’nin i birliiyle iitme engelli örencilere di sal hizmeti verildi.

Mersin Büyükehir Belediyesi Gezici Salk Tarama Arac ve personelleri ile Mersin Kzkalesi Rotaract Kulübü Dernei’nin salam olduu 2 gönüllü di hekimi ile birlikte Yunus Emre itme Engelliler Okulu’nda 7-14 ya aralndaki toplam 45 örenciye di sal hizmeti verildi.

Gönüllü di hekimleri tarafndan iitme engelli örencilere di salnn korunmasna yönelik bilgilendirme ve bilinçlendirme sunumu yaplrken, ayrca örencilere di frças ve di macunu hediye edildi.

2015 ylndan bu güne 4932 kiiye di sal hizmeti

‘Halka hizmet hakka hizmet’ anlay ile Mersin Büyükehir Belediyesi Salk leri Dairesi Bakanl bünyesinde hizmet veren di hekimi ve tam donanml gezici di sal tarama arac ile 2015 ylndan bu güne kadar, Mersin merkez ve ilçelerde toplam 4932 kiiye di sal hizmeti verildi. Hzl ve etkin ekilde devam eden gezici salk tarama hizmeti ile 2018 ylnda da öncelikle dezavantajl gruplar olmak üzere ulamn zor olduu krsal bölgelerde hizmet verilmeye devam edecek.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık