solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir Personeli, Eğitimlerle Bilinçleniyor

Büyükşehir Personeli, Eğitimlerle Bilinçleniyor

Büyükşehir Personeli, Eğitimlerle Bilinçleniyor
  • 17 Kasım 2017, Cuma 0:00

Kongre ve Sergi Saray’nda gerçekleen eitimlerde yaklak 600 personel katlrken, eitimleri Mersin Büyükehir Belediyesi Sal ve Güvenlii Uzmanlar Levent Mutu ve Dr. Ali Özkurt verdi.

Mersin Büyükehir Belediyesi, Sal ve Güvenlii Politikas kapsamnda personellere yönelik yürüttüü eitimlerde, ‘OHSAS 18001 Sal ve Güvenlii Yönetim Sistemi nedir? Kazaya Ramak Kala, Kaza Risk Hesaplamas Nasl Yaplr? Mersin Büyükehir Belediyesi Daire Bakanlklarnn Tehlike Snflar Nelerdir?’ gibi birçok konu ele alnd.

Büyükehir Belediyesi tarafndan verilen OHSAS eitimleri ile personellerin i motivasyonu ve verimlilii artarken, i kazalarnn neden olduu maddi ve manevi kayplar en aza iniyor. Acil durumlara kar hazrlkl olunmasn salayan eitim sayesinde personeller bilinçleniyor, acil durumlarda doru müdahale bilgisine sahip oluyor.

Çalanlarla ilgili i kazalar, meslek hastalklar ve i gücü kaybnn azaltlmas konusunda verim salayan eitimler, risk deerlendirmesi, riskleri önleme faaliyetleri, acil durum eylem planlar gibi konularn hepsini kapsyor. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık