solyanreklam
sagreklam

Sunay Akın Mersin?e Geliyor

Sunay Akın Mersin?e Geliyor

Sunay Akın Mersin?e Geliyor
  • 01 Ocak 1970, Perşembe 2:00

Mersin Büyükehir Belediyesi, yaklaan 8 Mart Dünya Emekçi Kadnlar Günü dolaysyla düzenleyecei etkinlie air, yazar, gazeteci, aratrmac ve tiyatro oyuncusu Sunay Akn’ getirmeye hazrlanyor.

Mersin’de 8 Mart Dünya Emekçi Kadnlar Günü, Mersin Büyükehir Belediyesi’nin düzenleyecei etkinliklerle kutlanacak.

Kadnlarn i gücüne katlmnn artrlmas için de çalmalar yürüten Büyükehir Belediyesi, kadnlarn toplumsal ve kültürel alanlarda da daha fazla görünmesi için çaba sarf ediyor. Her 8 Mart'ta kadn haklarna, çalma koullarna, annelie ve kadnla dikkat çeken Mersin Büyükehir Belediyesi, bu yl da düzenleyecei etkinlik ile kadnlara kendilerini özel hissettirecek.

8 Mart 2018 Perembe günü Kongre ve Sergi Saray’nda saat 14.00’da düzenlenecek etkinlikte air ve yazar Sunay Akn, 8 Mart’a özel tek kiilik gösterisiyle sevenleri ile buluacak.

Ayrca Mersin Büyükehir Belediyesi Kent Orkestras eliinde ’Kadnlara Adanm arklar’ konseri 8 Mart Dünya Emekçi Kadnlar Günü’nün ruhuna uygun olarak seyircilere keyifli dakikalar yaatacak.

Belgesel tadndaki '8 Emek 8 Yürek' adl ksa filmde de, farkl mesleklerden 8 rol model kadnn hayat hikâyeleri anlatlacak. Kadnlarn bulunduklar noktaya nasl ulatklar, ne tür zorluklar yaadklar ve geçimlerini nasl saladklar beyaz perdeye yanstlacak.

 

Büyükehir Belediyesi tarafndan 8 Mart Dünya Emekçi Kadnlar Günü nedeni ile düzenlenen etkinliklerde renkli görüntüler yaanacak.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık