solyanreklam
sagreklam

ŞAYMANA FEST'TE KEDİ VE KÖPEKLERİN BAKIMI BÜYÜKŞEHİR'DEN

ŞAYMANA FEST'TE KEDİ VE KÖPEKLERİN BAKIMI BÜYÜKŞEHİR'DEN

ŞAYMANA FEST'TE KEDİ VE KÖPEKLERİN BAKIMI BÜYÜKŞEHİR'DEN
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi’nin katklar ile bu yl beincisi düzenlenen, doa ve müzik tutkunlarnn iple çektii aymana Festivali dolu dolu üç günün ardndan sona erdi.

Toroslar lçesi’nin Arslanköy Yaylas’nda gerçekleen, müzik, elence, yarma ve dansn bir arada bulunduu aymana Fest’te Mersin Büyükehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri alana kedi ve köpei ile gelen kampçlar için stant açt.

ehir insan ile doay buluturan, müziin ritmini doa ile harmanlayan,  5 yldr hem müzikseverleri hem de kamp tutkunlarn arlayan aymana Fest tüm heyecan ve ritmi ile sona erdi. Festivale maddi manevi destek veren Mersin Büyükehir Belediyesi de hayvanlar ile alana gelen vatandalara hizmet vermek için festival alannda yerini ald.

Stant hayvan sahiplerinin ve hayvan severlerin urak noktas oldu

Büyükehir Belediyesi’nin Veterinerlik Hizmetleri’ne ait stand, kedi ve köpekleri ile kampa gelen vatandalarn urak noktas oldu. Evcil hayvanlar için kuru mama ve su datmn yapan Büyükehir Belediyesi, iç ve d parazit ile mücadelenin yan sra kuduz as olmayan kedi ve köpeklere tbbi destekte bulundu.

Türkiye’nin dört bir yanndan festival için gelen vatandalar kurulan stantta hem Büyükehir Belediyesi’nin sokak hayvanlarna yönelik hizmetleri hakknda bilgi ald, hem de yaam alanlarnda bulunan sokak hayvanlar için mama temin ettiler.

“Böyle bir stant beklemiyordum, ardm”

Ei, kz ve köpei ile aymana Festivaline ilk kez katlan Süreyya Demiröz, “Eimle festivale ilk defa katlyoruz. Festival çok güzel geçiyor. Bizim için çok deiik bir an oldu ve beklentimizin üzerindeydi. imdi de köpeimizle birlikte veterinerlik standna uradk. Günümüzde hayvanlara gereken önem ve deer verilmiyor. Belediyenin böyle bir giriimde bulunmas güzel. Ben beklemiyordum, çok ardm. Alanda hayvanlarmza bir ey olduunda ilgilenecek yetkililer var. Teekkür ederiz” dedi.

“Hayvanlar adna teekkür ediyorum”

Festivale üç yldr katldn belirten vatanda Ahmet Gürbüz ise,  “Bu festivale gelince dinleniyoruz. Festival gayet güzel geçiyor. Çadrmzn yannda otururken Büyükehir’in veterinerlik standn gördüm. Eime de söyledim. Bence çok iyi düünülmü, baarl bir i. Büyükehir’in hayvanlarla ilgili projelerine çok mutlu oluyorum. Takip ediyorum. Mersin’de ki hayvan barnann Türkiye’nin en büyüü, MiyavPark’n da ilk olduunu biliyorum. Standn burada kurulmasnda       da son derece memnun kaldm” eklinde konutu.

Festival alannda gezerken Büyükehir Belediyesi’nin standn tesadüfen gördüünü ve bilgi almak için uradn belirten Emel Bozolu, “Festival alannda geziyordum, Büyükehir’in standn gördüm. Benim hayvanm yok ama çok seviyorum hayvanlar. Geçerken bilgi almak istedim. Vatanda olarak teekkür ediyorum. Ben Mezitli’de oturuyorum ve orada hayvanlarmz çok mutlu. Hayvanlar adna da teekkür ediyorum” ifadelerini kulland.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık