solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir'den 5 Bin 200 Kilometrelik Yol Ağı

Büyükşehir'den 5 Bin 200 Kilometrelik Yol Ağı

Büyükşehir'den 5 Bin 200 Kilometrelik Yol Ağı
  • 18 Temmuz 2018, Çarşamba 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi’nin Mersin ulam ve alt yaps konusunda son dört ylda gösterdii hizmet ata göz dolduruyor. Mersin genelinde balayan ulamda dönüüm ve geliim rüzgâr hz kesmeden devam ediyor.

30 Mart 2014 ylnda göreve geldiinde ‘Mersin’de ulalamayan mahalle ve köy kalmayacak’ diyen Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz sözünü tutuyor. Planl bir kalknma çalmas gerçekletirerek, Mersin ulamn hzla dönütüren Büyükehir Belediyesi, 4 yl 3 ay gibi ksa bir sürede Mersin’in 5 bin 200 kilometrelik yol an asfaltlad.

Hem yollar hem gönüller yapld

Vatandalar için önem arz eden ara yollar, bahçe yollar, ilçeleri birbirine balayan mahalle yollarn asfaltlayarak hem yollar hem gönülleri birbirine balayan Büyükehir Belediyesi, 4 ylda 1. ve 2. sathi asfalt kaplama ve scak asfalt olmak üzere toplam 5 bin 200 km asfalt dökerek Mersin’in her caddesine, her sokana hizmetin adn yazdrd.

Ulamdan altyapya, üstyapdan çevre düzenlemesine kadar pek çok alanda uygulanan projelerle büyük bir dönüümün yaand kentte, yaam konforla bulutu. ‘nsanln ortak mekân’ olarak tanmlanan yollar asfaltla buluturan Büyükehir Belediyesi sayesinde Mersin yol ana doydu ve geriye sadece bakm-onarm çalmalar kald.

Herkes için eriim kolayl

Büyükehir Belediyesi hizmetlerinde özel bireyleri de unutmuyor. Hayata geçirdii projelerle Mersin’i her bir vatanda için daha yaanabilir hale getiren Büyükehir Belediyesi yol, asfalt ve kaldrm çalmalarn özel bireylerin kullanmna uygun hale getirerek örnek bir ehir tekil ediyor. Fiziksel ve mental tüm bariyerleri ortadan kaldrmak ve her vatandaa Mersin’de seyahat özgürlüü salamak için çaba harcayan Büyükehir, bu zamana kadar özel bireyler için 20 bin m2 hissedilebilir yüzey döemesi gerçekletirdi.

62 km yeni yol açld

Tarihinde asfaltla tanmam, yollar patikalar aratmayan köylere yeni balant yollar açarak vatandalar için ulalabilirlii kolay güzergâhlar oluturan Büyükehir Belediyesi, imdiye kadar 62 km yeni yol açt. Yeni yollarn yan sra vatandalarn kullanmnda olan ve ehrin estetii açsndan son derece önem arz eden kaldrm çalmalarn da ara vermeden devam ettiren Büyükehir Belediyesi imdiye kadar 776 bin 339,20 m2 kaldrm çalmas gerçekletirdi.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık