solyanreklam
sagreklam

'Milletimiz, 15 Temmuz'da Demokrasiyi, Tüm Dünyaya Haykırmıştır'

'Milletimiz, 15 Temmuz'da Demokrasiyi, Tüm Dünyaya Haykırmıştır'

'Milletimiz, 15 Temmuz'da Demokrasiyi, Tüm Dünyaya Haykırmıştır'
  • 13 Temmuz 2018, Cuma 0:00

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolaysyla bir mesaj yaymlad.

Bakan Kocamaz, mesajnda unlar söyledi:

“Uruna yüzyllardr nice canlar feda ettiimiz, ömrümüz pahasna koruduumuz vatanmz, 15 Temmuz akam, tarihinin en kritik günlerinden birini yaamtr.

Ülkemizin ve milletimizin en büyük deeri olan Türk Silahl Kuvvetlerimiz bünyesinde sinsice yuvalanm bir grup hain, emir-komuta zinciri dna çkarak darbe giriiminde bulunmulardr.  FETÖ’ye mensup olduklar anlalan bu grup, devlete ve millete kar hunharca saldrya geçmitir.

Yüce devletimiz ve asil Türk milletimizin, vatan hainlerine kar dimdik durduu bu snavda; vatanmzn selameti ve demokrasimizin devam için milletçe tek yürek olarak gayret gösterdik.

Devletimize hizmet etmek yerine, FETÖ’yle ibirlii yaparak ülkemize ihanet eden hainler, aziz Türk milletimizin; iradesi, kararll ve etkin mücadelesiyle bozguna uratlmtr.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, milli birlik, beraberlik ve demokrasi için Türk milletinin son yllarda verdii en kutlu mücadelenin günüdür. Milletimiz; varlyla, basnyla ve tüm siyasi yaplaryla bir bütün olmu, demokrasiyi, 15 Temmuz'da tüm dünyaya haykrmtr. Yürekleri ‘vatan sevgisi’ ile çarpan kahraman Türk milleti, vatana ve demokrasiye kar yaplan bir saldry daha baaryla savuturmutur

15 Temmuz gecesi demokrasi ve milli iradeyi hiçe sayanlarn hesap etmedii en önemli ey; ’egemenlik kaytsz artsz milletindir!’”

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık