solyanreklam
sagreklam

'Binler tek yürek'

'Binler tek yürek'

'Binler tek yürek'
  • 06 Ağustos 2018, Pazartesi 12:19

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman’ın katılımlarıyla, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla merkez Artuklu ilçesi Mustafa Yaman Caddesi'nde program düzenlendi. Binlerce vatandaş tek yürek caddeyi doldurdu.

 Saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasının ardından program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde programda konuşması dev ekranda alana izletildi.

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, programda yaptığı konuşmada, 15 Temmuz’un dirilişin ve direnişin sembolü olduğu kaydetti.

Yaman, “Hainlerin maskelerinin düşürüldüğü, dönüm noktasıdır 15 Temmuz. Mesele vatansa gerisi teferruattır diyen, canını feda eden, şerefli vatanseverlerin, dalgalanan bayrağımızı yere düşürmeyeceklerinin sözünü verildiği gündür,  15 Temmuz. Allah’tan başka bir güçten korkmayan, cesur milletin yazdığı destandır 15 Temmuz” dedi.

Yaman, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde başlatılan ve PKK, FETÖ, DEAŞ gibi terör örgütlerin ve tüm hainlerin temizleneceği güne kadar, bu kutlu direnişin birer neferi olarak hep beraber mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu konuda da zalimlere asla taviz vermeyeceğiz. Hainler ve zalimler, ihanetlerinin bedelini ağır bir şekilde vermişler ve verecekler bundan emin olun.  Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde devletimiz ve hükümetimiz bu konuda kararlıdır”

Yaman, “Mardin ve Mardinli hemşehrilerimin de o günden bu güne dik duruşlarıyla, heyecanları, ülke sevdalarıyla, bu hain kalkışmayı alır almaz aynen Kurtuluş Savaşında olduğu gibi, Kıbrıs Savaşında olduğu gibi, terörle mücadele de olduğu gibi, ülke sevdasıyla bu meydanı doldurdular. İstikbal ve istiklallerine sahip çıktılar. Mardinli hemşehrilerimin bu direniş ve dik duruşlarından dolayı teşekkür ediyorum. Başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.  Gazilerimizi minnetle anıyorum. Allah, devletimizi, milletimizi ve ülkemizi korusun” diyerek konuşmasını sonlandırdı.



BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık